Баранячі реберця

Їжа

robertss 22.09.2023 Article

Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими способами. Тільки не плутайте баранячі реберця з корейкою на кісточці: вони розташовані в нижній частині реберної частини, і на них набагато менше м’яса і доволі .

Відфільтрувати рецепти в добірці



Назва рецепта



Бажані інгредієнти



Виключити інгредієнти



Час приготування



Вегетаріанське



Джерело рецепта

легко

Тушкована картопля з реберцями — чудовий обід або вечеря для холодного дня, особливо якщо ви повернулися з .

легко

Одні й ті самі баранячі реберця можуть виглядати зовсім по-різному, залежно від того, як ви їх .

середньо

Ці реберця творять дива. Навіть ті, хто вважає, що не любить баранину, взявши одне реберце на .

легко

середньо

легко

Солодкі, трохи пряні та соковиті баранячі реберця з рум’яною картоплею з часниково-медовим смаком та .

Олена 13 серпня 2015

середньо

Міцний бульйон, баранина, овочі, фрукти… Ось що накажете робити? Напишемо, що це азербайджанський .

середньо

Грудинка на реберцях — один із найдешевших «відрубів» баранини. М’яса на кожній кісточці небагато, .

середньо

Процес тушкування передбачає введення рідини після обсмажування. Але наскільки ж ефектнішим буде .

середньо

У різних регіонах Узбекистану страву під назвою казан-кабоб готують по-різному. Але в процесі приготування .

середньо

Страва ця являє собою м’які реберця з кісточкою, добре протушковані в цибулевому соку, цибуля ж .

складно

Фаршировані помідори — красива і вишукана страва. І готується, що називається, «два в одному», .

середньо

середньо

Марія Глазунова 12 листопада 2013 року

легко

середньо

Читати також  Вірменська окрошка Мацнабрдош, як її приготувати

легко

легко

середньо

легко

легко

легко

середньо

легко

легко

легко

легко

легко

середньо

середньо

середньо

легко

Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими способами. Тільки не плутайте баранячі реберця з корейкою на кісточці: вони розташовані в нижній частині реберної частини, на них набагато менше м’яса і досить багато жиру. Але з цієї частини виходять чудові страви.

Баранячі реберця найчастіше продають «стрічками» вагою трохи менше кілограма, але нескладно розділити їх на окремі ребра.

Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому жару: тушкувати, відварити до напівготовності, а потім запекти або обсмажити на грилі. А можна приготувати в духовці таким чином: покласти реберця на решітку, встановлену над формою для запікання, а у форму налити воду. У вологому середовищі реберця запікатимуться повільно і рівномірно, а жир — капатиме у воду і не пригоратиме. Тільки не забудьте змастити ребра маринадом до запікання і кілька разів під час.

До баранячих реберець пасуватиме багато соусів або рідких маринадів: гострі, пряні, солодкуваті та кисло-солодкі. Або натріть реберця сумішшю спецій, складеною на свій смак.

Ключові слова



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .



СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Шашлик із баранини — класика. Але м’ясо баранчика і найпримхливіше з усієї шашликової сировини. Перше, що потрібно .

легко

Традиційні закуски до пива — свинячі або баранячі реберця. Їх можна посмажити на грилі або просто на .

Позначки:, ,
close