Бананове печиво без цукру для дітей

Нині для багатьох батьків важливе не лише смачне, а й здорове харчування дітей. Турботливі матусі готові рахувати кількість споживаних калорій і цукру. Для них цей рецепт, як ми сподіваємося, стане улюбленим.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 180 г вівсяного борошна
  • 130 г пшеничного борошна
  • 2 банани
  • 1 яйце
  • 60 г вершкового масла
  • 20 мл ванільного екстракту

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Просійте борошно, розімніть із вершковим маслом.



В окремій мисці змішайте банани, яйце і ванільний екстракт до однорідного стану.

З’єднайте борошно і бананову суміш. Перемішайте. Готове тісто загорніть у плівку і на годину поставте в холодильник.

Розкачайте тісто, надайте форму і випікайте в духовці 20 хвилин за температури 190°С. Якщо хочете, щоб печиво було рум’яним — змастіть яйцем.

Час підготовки



Час готування



Кількість порцій



Складність приготування



На одну порцію:



Gastronom.ru



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов’язково відповімо.

Ключові слова



Ілюстрації до матеріалу: ТОВ «Видавничий дім «Гастроном»

Наскільки ймовірно, що за нагоди ви порекомендуєте Gastronom.ru друзям і знайомим?

точно НЕ порекомендую



точно порекомендую

Дякую! Ваша думка важлива для нас.

СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Яке печиво можна вважати дитячим? Насамперед, те, в якому більше користі. Говорячи більш .

Відтоді, як банани стали для нас найдоступнішими з екзотичних фруктів, знаходиться все більше .

Для багатьох із нас знайомство з кулінарією почалося з домашнього печива. Воно могло вийти твердим, але не .

КОМЕНТАРІЇ



Ольга З. 6 березня 2023 року

Діано, дякую за коментар! Виправила цю неточність!

Діана 3 березня 2023 року

Читати також  Абрикос

Мені рецепт дуже сподобався, зараз побіжу робити. Є єдиний нюанс, що перший крок розігріти духовку, а потім поставити тісто в холодильник на годину, не зовсім логічно. Але це дрібниці

Галина Компанцева 11 січня 2022 року



Діна 5 січня 2022 року

Не можу сказати, що прям дуже сподобався смак. Пріснувато Час запікання варіюйте, виходячи з товщини розкочування і розміру печива — у моєму випадку 15 хвилин було більш ніж достатньо

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Позначки:, , , , , ,
close